Entrada destacada

CONEIX L’ AMPA CERVETÓ: QUI SOM? QUÈ FEM?

diumenge, 14 de febrer del 2021

SEGURETAT A LES ENTRADES I SORTIDES DE L'ESCOLA - TALL DE CARRER

Estimades famílies,

Primer de tot volem demanar disculpes perquè s'han produït dues faltes en la col·locació de la tanca per part de l'empresa que ho gestiona. Han sigut dos errors puntuals que ja s’han tractat amb l’empresa però, des de l’Ampa, volem demanar la vostra col·laboració per tal de prioritzar la seguretat dels nens i nenes.

Què podeu fer les famílies? Si algú veu que són les 8:45 o les 16:45 i no està la tanca ni el noi que la col·loca, podeu anar a la secretaria de la Montse (edifici de primària i ESO), agafar-la i col·locar-la, sempre millor entre dues persones. Important, si això passa, fer-nos-ho saber a l’Ampa mitjançant mail, persona que conegueu, persona enllaç de la classe..., per a poder prendre mesures.


Aprofitem per recordar-vos les mesures COVID que segueixen vigents:

  • Deixeu l’espai de  comunicació entre els edificis lliure per a que els nens i nenes puguin sortir còmodament.
  • Distribuïu-vos al llarg de tot el carrer.
  • Una vegada tingueu als vostres fills i filles sortiu de la zona per a que altres famílies puguin apropar-se a recollir als nens i nenes d’infantil i cicle inicial.
  • Recordeu als vostres fills i filles que no poden fer fila a la porta fins que el grup anterior hagi entrat (especialment 5é i 4rt de primària).

És molt important continuar respectant les mesures per evitar contagis i continuar el curs amb una certa normalitat.

Salut i moltes gràcies per la vostra col·laboració!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada