Entrada destacada

CONEIX L’ AMPA CERVETÓ: QUI SOM? QUÈ FEM?

dimarts, 20 de setembre del 2022

programa Etcètera 22-23

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja estan obertes les inscripcions del programa Etcètera 22/23, dirigit a noies i nois de 12 a 16 anys, en horari de tarda.

La nova programació de l’Etcètera inclou una dotzena de propostes i presenta novetats com el «Posa’t en escena», un projecte d’expressió teatral on faran exercicis, dinàmiques i tècniques dramàtiques. El projecte de «Danses Urbanes» ensenyarà tècniques breakdance. Enguany, aquest curs, s’incorpora una nova proposta: «Autodefensa feminista»un espai, on cadascú podrà adquirir eines per conèixer les seves pròpies fortaleses i vulnerabilitats.



A més, es dona continuïtat al projecte europeu «Climatubers» del curs anterior amb la proposta «Climatubers 2.0»Els i les joves podran dir quines són les seves propostes per un Granollers més sostenible, compartint i debatent amb altres persones opinions sobre l’acció climàtica.


L’Etcètera també manté les propostes més exitoses del seu programa com el «Fem ràdio»un projecte per endinsar-se al món de la ràdio; el «Combo musical», on s'aprèn a tocar un instrument i crear un grup de música; o l’«Edison Jove»una proposta per aprendre algunes tècniques audiovisuals i enregistrar històries amb la càmera i o l’smartphone!


També s'inclou la «Zona jove esportiva», la «Zona jove Can Bassa», «Dibuix urbà», «Connecta’t al català» i «Fem-la petar en grup!».


Per a formalitzar les inscripcions i més informació a www.granollers.cat/etcetera




Vinga, animeu-vos a participar!